Miniature bull terrier, miniatuur bull terrier, mini bull, miniature bull terriers, miniatuur bull terriers, miniature bull terrier pups, miniatuur bull terrier pups, mini bull pups, miniature bull terriers pups, miniatuur bull terriers pups, mini bull pups, miniature bull terrier Nederland, miniatuur bull terrier Nederland, mini bull Nederland, miniature bull terriers Nederland, miniatuur bull terriers Nederland, mini bulls nederland, miniature bull terrier Zeeland, miniatuur bull terrier Zeeland mini bull terrier Zeeland, miniature bull terrier foto’s, miniature bull terrier pictures, mini bull foto’s, mini bull pictures, miniatuur bull terrier foto’s, miniature bull terriers foto’s, miniature bull terriers pictures, miniatuur bull terriers foto’s, mini bulls foto’s, miniature bull terrier nestje, miniature bull terrier litter, miniature bull terriers litter, miniature bull terriers nestje, miniatuur bull terrier nestje, miniatuur bull terriers nestje, mini bull nestje, mini bulls nestje, mini bull litter, mini bulls litter, mini bulls nestje, miniatuur bull terrier info, miniatuur bull terriers info, miniature bull terrier info, miniature bull terriers info, mini bull info, mini bulls info

English miniature bull terrier, English mini bull, miniature bullterrier, mini bullterrier, miniatuur bullterrier, bull terrier miniature, bullterrier mini, PUPPIES, MINI BULL TERRIER PUPPIES, MINI BULL PUPS, MINI BULL TERRIER PUPS, FOKKER MINI BULL TERRIER, FOKKER MINIATUUR BULL TERRIER, FOKKER MINI BULL, FOKKER MINI BULLTERRIER, MINI BULL, OPZOEK NAAR MINI BULL TERRIER, OPZOEK NAAR MINI BULL, OPZOEK NAAR MINI BULLTERRIER, OPZOEK NAAR MINI BULL PUP, OPZOEK NAAR MINI BULL PUPPIES, Naughty and Nice, Naughty and Nice mini bull terrier, Naughty and Nice miniatuur bull terrier, Naughty and Nice mini bulllterrier, minibull rasvereniging, rasvereniging miniatuur bull terriers, puppies bull terriers, kleine bull terrier, kleine bull terriers, kleine engelse bull terriers, kleine engelse mini bull terriers

Reuen
Teven
Nageslacht
Nieuws
Foto’s
Filmpjes
Webcam
Info
Geschiedenis
Links
Gastenboek
Contact
Pups / Dekking
HOME

Even voorstellen: Ik ben Dennis Dekker en ben sinds 2007 geïnfecteerd met het mini bullen virus.  En sinds 2014 zijn wij ook een officieel geregistreerde kennel, tevens zijn wij aangesloten bij de mini bull terriër vriendenkring (de eerste miniatuur bull terriër club van Nederland).

 

Na altijd honden bij ons in de familie gehad te hebben wilde ik vanaf dat ik op mijn eigen woonde gelijk al een eigen hond, maar wist dat daar veel tijd en inzet voor nodig was die ik op dat moment door andere hobby’s en interesses niet had.

 

Zo’n 5 jaar geleden besloot ik dat ik minder tijd in me oude interesses te gaan stoppen om zo veel meer vrije tijd te creëren zodat ik eindelijk weer een hond kon nemen......maar de vraag was wat voor ras. Na wat boeken te lezen van verschillende rassen kwam ik terecht bij de Miniature Bull Terriër. Ik vond de Bull Terriër altijd al een mooi ras, maar gewoonweg iets te groot voor wat ik wilde, dus bij ontdekking van de mini bull was mijn interesse direct gewekt! Na veel inlezen op internet en in boeken over de karakters, eigenschappen en gezondheid had ik de keuze gemaakt, het moest een mini bull worden!

 

Een mini bull aanschaffen is nog niet zo makkelijk als ik in het begin dacht, er zijn respectievelijk weinig mini bull fokkers in Nederland en ik wilde zeker zijn van een goed nestje zodat ik wist dat er veel inzet en tijd in gezondheid, karakter en socialisering in de pups zou worden gestoken.

 

In Nederland kom je eigenlijk altijd eerst op een wachtlijst te staan, en zal je vaak een jaar of meer moeten wachten tot een pup beschikbaar is, ook was de prijs hoger dan ik in 1e instantie verwachtte, dus schrik niet van de prijs als je een mini bull wilt aanschaffen.

Het goede van deze 2 factoren is dat er geen impuls aankopen zijn van mini bulls, het geen mode hondje zal worden, en dat de fok goed gereguleerd is en aan strenge eisen voldoet.

 

Na iets meer dan een jaar gewacht te hebben, kwam mijn eerste bulletje eindelijk bij me thuis, en dit was het wachten 100% waard!

 

 

Momenteel heb ik zelf 3 mini bull’s, alle drie een stamboom met velen kampioenen in de lijn, en geweldige karakters en temperamenten. Mijn reutje, Justize komt van de fokker El Temperamento uit Duitsland, en mijn teefje Shaydee komt uit Ierland van het zeer ervaren en succesvolle show kennel Debully Bull Terriers, en onze laatste aanwinst Djezzie komt ook uit Duitsland van de zeer ervaren kennel Hotheads. Ook is er in de samenstelling van de famlilie verandering gekomen en hebben mijn bulletjes allemaal een lieve mama erbij., die net zo gek op ze is als ik ben.

 

Justize is echt een alle mans vriend, en wilt het liefst constant aandacht van iedereen, een echte knuffelkont! Shaydee is een stuk afwachtender, en moet je eerst leren kennen voordat ze je echt toelaat, maar dan is ze ook echt een super schat. Djezzie is het open vrolijke teefje, die alles en iedereen leuk vind, en graag veel aandacht krijgt.

 

Eigenlijk direct na de eerste aanraking van diverse fokkers was mijn interesse gewekt om ooit in de toekomst ook een nestje groot te brengen, om zo mijn passie voor de Miniature Bull Terriër en de geweldige karakter en goede lijnen van mijn mini’s door te geven aan andere mensen met dezelfde passie.

 

Mijn doel is om zo nu en dan is een nestje voort te brengen, zodat ik hier alle aandacht en tijd voor kan nemen om ze in huiselijke kring goed te begeleiden en socialiseren in de eerste 8 weken van hun leven.

 

Mijn intentie is niet te fokken voor show honden ook al is die kwaliteit zeker in huis, maar ik wil me concentreren om de mini bull in eerste plaats als goede huisdieren, beste maatjes en een als goede toevoeging voor een gezin te plaatsen.

Het doel is dus de ideale gezinssituatie voor de pups te vinden om ze zo een mooie toekomst te geven.

NAUGHTY and NICE
Miniature Bull Terriërs