Reuen
Teven
Nageslacht
Nieuws
Foto’s
Filmpjes
Webcam
Info
Geschiedenis
Links
Gastenboek
Contact
Pups / Dekking
HOME

Ons eerste nestje pups hebben allemaal een geweldig huisje gevonden, over zo’n 18 maanden tot 2 jaar verwachten wij pas weer een volgend nestje

De  gezondheid en karakters van onze mini bulls staan bij ons op de eerste plaats, dit geld zeker bij het fokken van een nestje. Ook wij houden ons uiteraard aan de reglementen van het Raad van Beheer, en fokken uitsluitend met gezonde honden getest op PLL, Hart (doppler), nieren (PKD & UPC) & Patella Luxatie (gewricht).

Al onze pups zullen in huiselijke kring opgroeien met moeder en mijn reutje, en er zal naast de gezondheid ook veel aandacht worden gegeven voor de socialisatie van de kleine duiveltjes.

Naast de standaard entingen, PLL DNA test (indien nodig), chip, Europees paspoort en uiteraard de fci stamboom willen wij ons ook onderscheiden door bij alle pups een BAER test te doen (gehoor test), en 1 maand gratis verzekering mee te geven van PETPLAN.

 

Uit persoonlijke ervaring ben ik er zeker van dat een verzekering voor uw hond een goede investering is, aan u zelf  om deze te verlengen als u dit wenst.

Bedenk goed, een pup is geen impuls aankoop, maar is een investering in een maatje voor het leven.

 

 

NAUGHTY and NICE
Miniature Bull Terriërs