Reuen
Teven
Nageslacht
Nieuws
Foto’s
Filmpjes
Webcam
Info
Geschiedenis
Links
Gastenboek
Contact
Pups / Dekking
HOME

10 maart is Djezzie haar 2e nestje geboren!

De combinatie is Hotheads Angel of Sin X Misterybulls Lord Raven

PLL clear LAD carrier  X PLL carrier LAD clear

Een hele mooie combinatie, beide klein (35 & 33 cm), en rood wit met drie kleur zal ons wat mooie kleuren variatie gaan brengen!

Uiteraard beiden helemaal getest op gezondheid, en twee heerlijke open en vrolijke karakters.

Er zijn geen pups meer beschikbaar!

 

De  gezondheid en karakters van onze mini bulls staan bij ons op de eerste plaats, dit geld zeker bij het fokken van een nestje. Ook wij houden ons uiteraard aan de reglementen van het Raad van Beheer, en fokken uitsluitend met gezonde honden getest op PLL, LAD, Hart (doppler), nieren (PKD & UPC) & Patella Luxatie (gewricht).

Al onze pups zullen in huiselijke kring opgroeien met moeder en mijn reutje, en er zal naast de gezondheid ook veel aandacht worden gegeven voor de socialisatie van de kleine duiveltjes.

Naast de standaard entingen, PLL DNA test (indien nodig), chip, Europees paspoort en uiteraard de fci stamboom willen wij ons ook onderscheiden door bij alle pups een BAER test te doen (gehoor test), en 1 maand gratis verzekering mee te geven van PETPLAN.

 

Uit persoonlijke ervaring ben ik er zeker van dat een verzekering voor uw hond een goede investering is, aan u zelf  om deze te verlengen als u dit wenst.

Bedenk goed, een pup is geen impuls aankoop, maar is een investering in een maatje voor het leven.

 

 

NAUGHTY and NICE
Miniature Bull Terriërs