Over Ons

Even voorstellen!!

Ik ben Dennis Dekker en ben sinds 2007 geïnfecteerd met het mini bullen virus.  En sinds 2014 zijn wij ook een officieel geregistreerde kennel.

Na altijd honden bij ons in de familie gehad te hebben wilde ik vanaf dat ik op mijn eigen woonde gelijk al een eigen hond, maar wist dat daar veel tijd en inzet voor nodig was. Ik besloot dat ik minder tijd in me oude interesses wilde gaan steken om vrije tijd te creëren zodat ik eindelijk weer een hond kon nemen, maar welk ras? Na wat boeken te lezen van verschillende rassen kwam ik terecht bij de Miniatuur Bull Terriër. Ik vond de Bull Terriër altijd al een mooi ras, maar dat vond ik iets te groot voor wat ik wilde, dus bij ontdekking van de mini bull was mijn interesse direct gewekt!


Na veel inlezen op internet en in boeken over de karakters, eigenschappen en gezondheid had ik de keuze gemaakt, het moest een mini bull worden! Een mini bulletje is nog niet zo makkelijk, er zijn maar een aantal fokkers in Nederland en ik wilde zeker zijn van een goed nestje zodat ik zeker wist dat er veel inzet en tijd in gezondheid, karakter en socialisering in de pups zou worden gestoken. Na iets meer dan een jaar gewacht te hebben, kwam mijn eerste bulletje eindelijk bij me thuis, en dit was het wachten 100% waard!! 

Maak kennis met mijn eerste bulletje Justize!! 


Justize - Emanuelle El Tempramento

Geslacht: Reu

Geboren: 24 november 2009, Duitsland

Meer over Justize


Direct na mijn eerste ervaring met diverse fokkers was mijn interesse gewekt om ooit in de toekomst ook een nestje groot te brengen, om zo onze passie voor de Miniature Bull Terriër en de geweldige karakter en goede lijnen van onze mini’s door te geven. In 2015 hebben mijn bulletjes ook een lieve mama (Denise) erbij gekregen. Het was echt liefde op het eerste gezicht, de honden zijn enorm gek op haar. 

In 2017 hebben we dan ook met veel liefde onze eerste nestje gehad. Daardoor werd het ons duidelijk dat we samen deze passie deelden. Wij kiezen er bewust voor om, om het jaar een nestje voort te brengen, zodat wij hier alle aandacht en tijd voor kunnen nemen om ze in huiselijke kring goed te begeleiden en socialiseren in de eerste 8 weken van hun leven.  Onze intentie is niet te fokken voor show honden ook al is die kwaliteit zeker in huis, wij kiezen ook dan bewust ervoor om onze pupjes in eerste plaats als goede huisdieren, beste maatjes en een als goede toevoeging voor een gezin te plaatsen.