Shaydee ♀

Shaydee (Angel of Justize) is ons eerste teefje in onze kennel.  Ze is geboren in Ierland op 13 september 2011 en wit van kleur. 


Sire: Bullypins Kaimos

Dame: Debully Live Wire

Kennel: Debully (Ierland)


Met haar hoogte van 37.5 cm en 18,5 kg is Shaydee een grof gebouwde minibulletje voor een teefje. Deze lieve meid heeft haar eigen willetje. Haar karakter kan je ook het best als uniek omschrijven. Ze is heel aanhankelijk en doet graag wat ze zelf wilt. Ze houdt enorm van snoepjes, af en toe een bullierun en veel aandacht. 


In 2018 hebben we gemerkt dat Shaydee vreemde bulten over haar hele lijf kreeg en hebben we dit laten onderzoeken. Sommige bulten bleken kleine kwaadaardige tumoren te zijn. En zo ook die op haar staart, vandaar zoals u ziet op de foto, dat we ervoor hebben gekozen om de staart eraf te halen. Vanaf heden gaat ze nu door zonder staart, gezond en wel!!


Helaas merkte we na deze grote ingreep dat ze zich steeds meer ging afzonderen van onze roedel, en meer in haar eigen wereld ging zitten. In onze zoektocht naar een passende oplossing voor dit probleem hebben we besloten om Shaydee te plaatsen bij mijn (schoon)vader & (schoon)moeder. Als kleine pup was zij altijd al hun prinsesje. Momenteel woont ze daar en is ze hartstikke gelukkig en zit ze echt op haar plekkie.


PLL: Clear

LAD: Clear

LP: -

Status: Sterilized